Webinar Lithium PoCT

Voor professionals die meer willen weten over de mogelijkheden en voordelen van Point-of-Care meting van lithium, organiseren we met regelmaat twee verschillende webinars: een kennismakings- en een verdiepende sessie.

Lunchtafel

Tijdens dit webinar maak je kennis met de werkwijze, de voordelen en mogelijkheden van het meten van lithium en kreatine op locatie. Dit webinar is speciaal afgestemd op behandelaars die hier meer over willen weten.

Deelnemen is gratis en de eerstkomende webinar is op woensdag 15 maart van 12.05 tot 12.50 uur.


Experttafel

De Experttafel lithiummeting is gericht op het delen van ervaringen door behandelaars/professionals die al bekend zijn met het meten van lithium- en kreatinewaarden met de Medimate.

Tijdens deze online lunchsessie delen de gebruikers van de verschillende instellingen hun dagelijkse ervaringen met de Fisic Medimate. Onder andere Marius Reijnen (verpleegkundigspecialist GGZ Eindhoven) zal hier zijn laatste inzichten delen.

De eerstvolgende experttafel verzorgen we op woensdag 8 maart van 12.05 tot 12.50 uur .Interesse om deel te nemen aan één van de twee webinars? Meld je dan aan via onderstaande link.

Ik wil deelnemen aan een lunch of experttafel meeting