20/12/2022 - Training bij Altrecht

Mooie afsluiting 2022!

Nog net voor het einde van dit jaar neemt Altrecht (Utrecht) onze Point-of-Care device in gebruik voor de meting van lithium en creatinine. “Een mooie mogelijkheid om sneller een lithiumbepaling te kunnen doen en zonodig de dosering aan te passen.,” zoals de deelnemers unaniem constateerden, aan het slot van de training die we recent gegeven hebben.

Met deze training bij Altrecht sluiten we een mooi jaar af. Want met nog een dikke anderhalve week te gaan wordt het ook bij ons wat rustiger. Hoewel we natuurlijk paraat blijven voor vragen voor gebruikers van de Fisic Medimate.

Maar ook als je vragen hebt over de mogelijkheden van de Fisic Medimate voor toepassing in jouw GGz-instelling of voor metingen voor andere bloedwaarden, staan we je graag te woord. Want de zorgsector gaat altijd door. Onze point-of-care meetapparatuur kan daarbij verlichting geven bij jouw werkzaamheden door binnen 9 minuten een bloed- of urinetest uit te voeren.

We wensen je zowel tijdens jouw eventuele diensten de komende weken als thuis hele goede feestdagen. En een mooi en gezond 2023!

Foto:Altrecht training