Toekomstige mogelijkheden

Toekomstige mogelijken voor het controleren van hyperfosfatemie en calcium

Door het meten van fosfaat en calcium in bloed

Ambulant thuis Zelfmonitoring kan een belangrijke rol spelen bij de behandeling van nierpatiënten thuis. Dit kan nu al voor de genoemde parameters, maar de Medimate zal in de toekomst worden uitgebreid met meer metingen zoals bijvoorbeeld fosfaat en calcium. Bij nierpatiënten is hyperfosfatemie een risico op hartfalen. Fosfaat metingen kunnen ondersteuning bieden bij het optimaliseren van fosfaattherapie bij dialyse patiënten. Voldoende calcium is belangrijk om het bottengestel goed in conditie te houden.

Toekomstige mogelijken voor het controleren van dialysaat

Ook is het nodig om de kwaliteit van het bloed te meten wanneer een patiënt gedialyseerd wordt. De elektrolyten balans is belangrijk voor de kwaliteit van de dialyse. In de toekomst is het met de Medimate mogelijk om onder andere het natrium- en kaliumgehalte in dialysaat te meten zodat hier vroegtijdig terugkoppeling over wordt gegeven.


NierafstotingBipolaire StoornisUitdrogingHoge bloeddrukHartfalenMedicatie controle


Interesse?
Bent u geïnteresseerd om te kijken wat de Medimate voor u kan betekenen dan kunt u ons een vraag stellen, een gesprek aangaan of een productpresentatie aanvragen. Ik wil meer weten